2019 - Uitgevogeld!

Auteur : Maurice Habex
Regie : Frederik Van der Vloedt
Mon Vanoppen is 45, in de fleur van zijn leven, en heeft een goede job op één of ander ministerie maar… Hij woont nog bij zijn moeder. Zij houdt hem al heel zijn leven onder haar duim, verbiedt hem met vrouwen om te gaan, laat staan er mee te trouwen, en beheert al zijn financiën. Wanneer moederlief haar laatste adem uitblaast, gaat er een nieuwe wereld open voor Mon. Plots heeft hij veel meer aan zijn hoofd van het kweken van exotische vogeltjes, wanneer de jonge dochter van de begrafenisondernemer bij hem wil intrekken, en er een knappe verzekeringsagente hem het goede nieuws komt melden van de levensverzekering van zijn mamaatje lief. Zijn bemoeizuchtige buurvrouw wil echter dat Mon met haar dochter trouwt, en ook zijn best vriend Toineke heeft nog een verrassing voor hem …

2018 - Familietrekjes

Auteur : Ray Cooney
Regie : Luc De Vreese
Het stuk speelt zich af in de dokterskamer van het ziekenhuis waar dokter Van De Velde zich voorbereidt op de belangrijkste lezing uit zijn carriére. Tot plots een verpleegster opduikt met wie hij 21 jaar geleden een affaire had en zij hem vertelt dat ze samen een dochter hebben.

Het meisje weet nog maar net dat haar vader levend en wel is en dat hij een dokter is in het ziekenhuis. Ze wil ten allen prijze haar vader leren kennen maar die ziet dat helemaal niet zitten en zeker niet op dit moment ! Een klein leugentje om bestwil groeit zo alvast uit tot een enorm kluwen aan verzinsels en situaties...

2017 - 'k peinsde, Hola

Auteur : Karel De Waele
Regie : Karel De Waele
Op een rustige maandagochtend zit “Monsieur Maurice” zijn krant te lezen en zijn “Madame Henriette” is verdiept in haar boek. Beiden zijn afkomstig van “gegoede burgerij”. Plots weerklinken twee geweerschoten. Als het doek opengaat, hangt Monsieur Maurice half uit zijn zetel met twee schotwonden in het voorhoofd. Als de butler en de dienstmeid ook ten tonele verschijnen en de hulpdiensten verwittigen, maken we kennis met de wetsdokter, de hoofdcommissaris, de agenten van dienst, maar vooral met de zogenaamde Hola en Blabla, tuiniers, klusjesmannen, stropers. En wat dan gezegd van de dochter des huizes, die na twee jaar afwezigheid plots thuis opduikt.

2016 - De Bankroof

Auteur : Jack Sharkey
Regie : Luc De Vreese
Het verhaal gaat over Peter De Jonghe die zeer bescheiden leeft met zijn dochter Ann. Daar lijkt verandering in te komen als er een brutale bankroof plaatsvindt op de bank waar hij werkt. De vraag is : wie heeft het gedaan? Is het Peter, die met het gestolen geld zijn armoede wil bestrijden? Of is het zijn baas Willy, die hiermee indruk wil maken op Laura, de secretaresse van Peter ?

2015 - 't Veilig nest

Auteur : Harold McPherson
Regie : Luc De Vreese
’t Veilig Nest gaat over mensen die wat aan de dagelijkse gang van de maatschappij willen ontsnappen, op zoek naar rust, op zoek naar geborgenheid, op zoek naar zichzelf, maar gaat ook over hoogmoed, hebberigheid, onverschilligheid, misdaad, …
Het komisch effect ontstaat door de misverstanden die het gevolg zijn van een persoonsverwisseling tussen een makelaar en een gangster, de ene op zoek naar rust, de andere naar gestolen juwelen.

2014 - 't Streepken

Auteur : Luc Kerkhofs
Regie : Rudy Moreel
Leon Cannaerts is een beroepsdopper, werkschuw en duivenmelker pur sang. Hij 'werkt' wel aan een machine die menig man en vrouw tijd zal besparen in de badkamer. Zijn uitvinding zal volgens hem geen windeieren leggen.
Zijn bazige halve trouwboek, 'generaal' Elza, is Leons bezigheden meer dan beu en wil hem doen inzien dat het zo niet verder kan; deftig werk zoeken is de boodschap.

2012 - Motie van wanorde

Auteur : Ray Cooney
Regie : Rudy Moreel
Wanneer Rik De Neucker, staatssecretaris in de regering een avondje wil doorbrengen met Janine Wouters, een typiste van de oppositie, loopt alles danig uit de hand. Gelukkig is er nog Jos Debock, zijn assistent. Maar als deze laatste had geweten in welke situaties hij door het gemanipuleer van zijn chef zou terechtkomen, had hij zeker voor de eer bedankt.

2010 - Als 't kittelt, ga dan sporten

Auteur : Jos Berghmans
Regie : Rudy Moreel
Drie ongehuwde broers, reeds op leeftijd gekomen, Jef, Pol en Robert, leven dagelijks volgens hetzelfde patroon in hun verouderde woning. Niettegenstaande dat ze er warmpjes inzitten, draaien ze elke frank tweemaal om vooraleer deze uit te geven.Roza, de hardhorige buurvrouw-vrijgezel, is verliefd op Jef en komt Pol af en toe een handje toesteken in het huishouden.
Het leek erop dat de drie “pezewevers” een stille en onbewogen dag zouden slijten, tot wanneer Nest, de facteur, een brief bezorgt die een totale ommezwaai veroorzaakt in het stereotiepe bestaan van de drie vrijgezellen.

2009 - Fidelio, Fidelio

Auteur : Karel De Waele
Regie : Karel De Waele

2007 - De bronzen Adonis

Auteur : Hugo Fransaert
Regie : Karel De Waele

2005 - En eeuwig stroomt de mazout

Auteur : Karel De Waele
Regie : Karel De Waele